Перейти до основного вмісту

Зимові канікули!


ЗИМОВІ КАНІКУЛИ
             Ось і настали зимові канікули – весела, радісна пора для усіх школярів. Розпочалися вони розвагами біля новорічної ялинки у парку Героїв. «Подорож країною Веселяндиєю» разом з педагогом-організатором підготували діти-лідери 8-А та 10-А класів. Довго лунали на свіжому повітрі пісні, кружляли хороводи.
       Весело і цікаво проводять канікули учні 4-А класу разом з класним керівником Овчаровою Ольгою Володимирівною.


      На розважальному заході «Таємниці Діда Мороза» виготовили сніжинки у техніці «квілінг», відгадували загадки, співали новорічні пісні. 
26.12.2017 1-Б класі (класний керівник Коренчук Г.В.) було проведено майстер-клас «Ялинкове містечко». Діти збагатили свої знання про природу, новорічні традиції, читали вірші про зиму і, звичайно, робили та прикрашали ялинки. Захід пройшов весело, радісно, пізнавально.

У 9-В класі (класний керівник Якубович О.П.) була проведена година спілкування на тему: «Святкування Нового Року в різних країнах світу». Метою заходу були поширення ерудиції учнів, формування в них соціокультурної компетенції, виховання шанобливого ставлення до українських традицій та повагу до традицій різних народів. Під час спілкування учні поділилися цікавою інформацією та наприкінці провели інтелектуальну вікторину.
          У 6-А класі (класний керівник Чехівська Н.І.) відбувся позакласний захід «Конкурс знавців української мови», на якому учні демонстрували знання з тем «Іменник», «Лексикологія», «Фразеологія», розгадували мовні кросворди, ребуси, ігрові завдання. Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері.

27.12.2017 учитель фізкультури Калиниченко К.В. провела для учнів 5-х класів спортивно-святкову вікторину, під час якої учні в ігровій формі повторили теоретичні відомості з фізичної культури та спорту, розв’язували ребуси, кросворди, відповідали на питання. Усіх учасників заходу нагороджено святковими грамотами.
Учні 9-А та 9-Б класів разом із класними керівниками Руденком Д.Ю. та Ващенко О.В. відвідали Криворізький краєзнавчий музей, де працювала виставка художників Криворіжжя.
 27 грудня учні 3-Б класу разом із класним керівником Пасічною Л.М. відвідали кінотеатр Multiplex. Подорожуючи до кінотеатру, вони прогулялися зимовим містом та подихали свіжим повітрям. Діти були в захваті від нового мультфільму "Фердинанд", купи попкорну та коли. А також їх приємно здивувала новорічна ялинка в приміщенні комплексу Union, де знаходиться кінотеатр.
Діти багато посміхалися, а також робили фото. Ця маленька подорож подарувала всім задоволення та чудовий настрій до кінця дня. 


      27.12.2017 учні 2-А та 2-Б класів (Ляшенко О.В., Савостенок О.В.) побували на майстер-класі з піщаної анімації.  Учителі ставили за мету створити всі умови для організації змістовного дозвілля, привернути увагу дітей до процесу створення піщаної анімації або техніки порошку, як одного зі стилів образотворчого мистецтва, познайомити з історією виникнення та технологією створення анімаційних фільмів, виховувати в учнів вміння бачити та розуміти красу мистецтва, прищеплювати любов до світу мистецтва. Діти брали активну участь у створенні зимових шедеврів. Найцікавішим моментом виявилося створення символу наступного року – Жовтої земляної собаки. 


Учні 4-Б класу також відвідали майстер-клас з піщаної анімації.  На занятті діти вивчили основні типи ліній, дізнались багато нового і цікавого про такий тип терапії. Кожен мав змогу виконувати свою роботу самостійно, це сприяло розвитку уваги та фантазії дітей. 




27 грудня запам'ятається учням 7-В затишним чаюванням та душевними бесідами. Класний керівник Черв'яченко І.М. традиційно влаштовує щорічний святковий стіл з теплим чаєм, печівом та іншими солодощами. 

28.12.2017 учні 11-Б класу разом із класним керівником Плющевою Т.Б. зібралися на традиційне чаювання. Майбутні випускники згадували спільно прожиті роки у школі, ділилися планами на майбутнє. Бажаємо одинадцятикласникам здійснення усіх планів, завдань, мрій.

Cьогодні 05.01.2018 р. учні 8-Б класу Криворізької загальноосвітньої школи № 69 відвідали редакцію Криворізької газети «Звезда».

Учні ознайомились з процесом створення газети, дізнались про багато цікавого про історію рідного міста, познайомились з цікавою людиною, редактором газети «Звезда» і письменником Г. Д. Гусейновим.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Ми – за життя без СНІДу

         У Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 69 відбулися заходи з нагоди святкування Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.          Традиційно пройшла акція «Діти КЗШ № 69 проти СНІду!», яку вкотре ініціювала педагог-тренер Гайдай Л.В. Учні 8-11 класів виготовили агітаційні листівки та презентували їх 01.12.2017. Слід відзначити якісну підготовку класних колективів 11-А (Курочкіна О.В.), 8-В (Бережний С.С.), 8-Б (Коваль І.В.) класів.          Практичний психолог Кріпак В.В. провела з учнями 5-А, 7-А, 7-В класів тренінгові заняття «СНІД та дружба». Соціальний педагог Баланська К.М. провела заняття з елементами тренінгу з учнями 8-А класу «Поширення та профілактика ВІЛ/СНІДу в Україні». Проведені заходи пропагували здоровий спосіб життя, доводили учням важливість здоров’я для людини, переконували школярів, що життєвий вибір залежить тільки від самої людини.          Усім відомо, що с имволом боротьби зі СНІДом є червона стрічка , ідея якої належить Франку Мур

Різдвяна зустріч

05.01.2018  на базі КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості «Дружба» Криворізької міської ради відбулась різдвяна зустріч у колі юних юнкорів нашого міста. Свято традиційно проводиться з метою заохочення та стимулювання діяльності шкільних прес-служб, вихованців гуртків журналістського напряму, лідерів журналістського руху, виховання соціальної активності підростаючого покоління та організації проведення їх змістовного відпочинку. Учасниками свята стали 7 команд з різних районів міста, серед яких вже 2 рік поспіль є і команда журналістів нашої школи. Ми творчо представили свою команду "Червона рута".   Наші юні журналісти плідно працювали весь рік, брали участь у різноманітних конкурсах, фестивалях, змаганнях, випускали шкільні газети, і це не залишилося поза увагою. Наша команда нагороджена грамотою управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради та солодкими подарунками.

Єдиний скарб у тебе

Єдиний скарб у тебе – рідна мова. Заклятий для сусіднього хижацтва. Вона твого життя міцна основа, Певніша над усі скарби й багатства. П. Куліш 9 листопада в Україні відзначають День української писемності та мови . Це свято – одне з найцінніших надбань, що залишать українці свої нащадкам у спадщину. Традиційно у школі відбувається низка заходів, присвячених нашій рідній мові. Так, учитель Фетісова Н.А. провела для учнів 6-В класу вікторину «Мовний крос». Діти, об’єднані у команди («Мрійники», «Читайлики»), відповідали на запропоновані питання, розв’язували мовні ребуси, грали у пізнавальні ігри. До проведення заходу були залучені учениці 10-А класу Мороз В. та Полусмяк О., які вже не перший рік виявляють високі знання з навчальних предметів. У результаті інтелектуальних змагань перемогла команда «Мрійники». Вирішено у грудні провести матч-реванш. Усі отримали задоволення від роботи та результатів.                07.11.2017  учитель  Ващенко О.В.  провела для уч