Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з жовтень, 2016

Візит до ветерана

Напередодні 72 річниці звільнення України від німецько-фашистських загарбників вихованці гуртка "Червона рута" зустрілися з ветераном ВВВ Журбою Сергієм Петровичем. Хоча йому пішов вже 92 рік, він добре памятає ті страшні часи війни. Про своє фронтове життя він і розповів дітям. Учні побажали йому здоровя та наснаги, а всю отриману інформацію розмістили на сторінках шкільної газети.

«Моє ім’я. Що воно означає»

З метою стимулювання природного глибинного інтересу та історії походження свого імені, 27.10.2016 року в 7-В класі було проведено виховний захід на тему «Моє ім’я. Що воно означає». На заході учні ділилися з історією та короткою характеристикою своїх імен. Усі присутні добре відпочили і розважились.

Осіння екскурсія

26 жовтня 2016 року вихованці гуртка "Червона рута" разом із керівником Григоренко М.В. відправилися на екскурсію Металургійним районом. Метою екскурсії було створення фотознімків осінньої природи для подальшої участі в фотоконкурсах. Діти отримали величезне задоволення від споглядання осінніх пейзажів.

"Ходить осінь тихо гаєм"

  24.10.2016 року в 6-В класі проведено захід на тему "Ходить осінь тихо гаєм", на якому учні познайомились з місяцями осені, була проведена вікторина, загадки про осінь. Для згуртування класного колективу завершено захід чаюванням, на якому учні познайомились з правилами поводження за столом.

"Осінь-Чарівниця"

            Учні 3-А класу побували на цікавому розважально-пізнавальному заході "Осінь-Чарівниця". Діти розгадували загадки, співали, дізналися багато нового про осінні явища в природі.

Осінній кінозал

       На осінніх канікулах в 1-А, 1-Б та 2-А класах був проведений захід на тему «Таємне життя домашніх улюбленців».  Метою вчителів було уточнити уявлення дітей про різноманітність тваринного світу.  Розвивати вміння  ​спостерігати за домашніми улюбленцями, розуміти їх потреби. Виховувати любов до тварин, відповідальність за них і дбайливе ставлення для них.         Дітьми було переглянуто мультфільм " Таємне життя домашніх тварин ". Після перегляду у ігровій формі було проведено обговорення мультфільму. Діти дізналися багато цікавого і залишилися задоволеними.

Віртуальна подорож Україною

             Вчитель інформатики Кравець А.С. разом з учнями 6-А класу провели цікавий захід  "Віртуальна подорож Україною". За допомогою інформаційних технологій учні змогли поринути у подорож теренами нашої чудової країни. За якусь коротку мить діти могли переглянути найкрасивіші містини нашого рідного краю. Захід пройшов у гарній атмосфері.

Напередодні свята Покрови, Дня захисника України в нашій школі пройшло свято - посвята в козачата.                                                                                            

      На святкування були запрошені гості зі школи юного актора Міського театру ляльок. Вони підготували виступ спеціально до свята окрови і козацтва. А учні нашої школи показали, як вони гарно вміють співати, танцювати, читати вірші.      Вінцем свята стала посвята учнів 1-А та 1-Б класів в козачата. Як і багато століть тому, в часи процвітання козацького руху, гідне покоління нащадків заприсяглося вірно служити українському народові, боронити і любити Україну. а головний шкільний атаман вручив дітям грамоти, на яких прописані козацькі заповіді та пов’язав галстуки - символи класів.     Кожен «новоспечений» козак отримав напутнє слово і побажання зберігати кращі традиції козацтва.

Звіт Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 69 про проведені заходи до Дня захисника України

До Дня захисника України у закладі відбулися такі заходи: -          Вчителі історії Руденко Д.Ю., Лисенко В.С., Гандрабура Н.Я. провели для учнів віртуальні екскурсії «Стежками козацької слави», під час яких діти побували на Запоріжжі, Хортиці, Жовтих Водах та переконалися, що Кривий Ріг – це теж козацьке місто. -          13 жовтня педагог-організатор Григоренко М.В. провела для учнів початкових класів свято «Посвята в козачата», під час якого було оголошено початок гри-подорожі, проведено невеликий концерт, а учні 7-А класу продемонстрували агітбригаду «Ми козацького роду». -          Вчитель історії Гандрабура Н.Я. провела для учнів 9-х класів вікторину «Ми - роду козацького діти», під час якої школярі згадали історію козацтва та поговорили про козацькі традиції сьогоднішньої молоді. -          Вчитель історії Руденко Д.Ю. під час проведення години спілкування для учнів 8-х класів «14 жовтня – День захисника України» виховував у школярів повагу до українських захисників з

«Життя яскраве без тютюну, алкоголю, наркотиків»

            З 10.10.2016 по 13.10.2016 року у школі відбувся тематичний тиждень «Життя яскраве без тютюну, алкоголю, наркотиків», в рамках якого була влаштована виставка плакатів та агітаційних листівок «Спасибі: ні!» (найактивнішими учасниками стали учні 6-Б класу, класний керівник Пелих О.Г. та 10-А класу, класний керівник Курочкіна О.В.); працював профілактичний відеолекторій (відповідальна соціальний педагог Баланська К.М.); педагог-тренер Кріпак В.В. провела з учнями 5-х класів тренінг «Профілактика адиктивної поведінки школярів».