Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з березень, 2017

Весняна подорож

Учні 5-Б класу разом з класоводом Підвалюк К.Ю. здійснили оздоровчий виїзд до соснового бору с. Вільне, який для дітей організували та провели ТОВ «ТУР ФІРМА МЕРИДІАН». Підсумкові матеріали заходу будуть оформлені для участі у міській туристсько-краєзнавчій акції «Кожному класу по екскурсії». Цікаву і пізнавальну екскурсію здійснили учні 8-Б класу разом з класним керівником Руденком Д.Ю., які відвідали відділення ПриватБанку (пр. Металургів, 27), де познайомилися з роботою банку, історією банківської справи, з обігом валютних операцій тощо.

«Джура»

Учні 11-А та 10-А класів брали участь у підготовці до Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура». Разом з учителями Гайдай Л.В. та Бережним С.С. діти повторили теоретичний та практичний матеріал з питань «Самодопомога і взаємодопомога в надзвичайних ситуаціях» та елементи стройової підготовки.

Екскурсія на природу

Учні 2-Б класу разом з класоводом Пасічною Л.М. здійснили екскурсію на природу. Діти говорили про зміни у природі, спостерігали, як ростуть рослини, здійснюються польові роботи. Наближається велике Християнське свято Великдень (Світле Христове Восресіння). В 6-в класі 28 березня проведено захід до цього дня. Учні знайомились з традиціями українського народу.

Прийди, весно, з радістю!

У 4-А класі КЗШ № 69 відбулася виховна година «Прийди, весно, з радістю», метою якої було удосконалювати знання учнів про пори року та їх ознаки. Крім цього учні вчились відтворювати красу природи у своїх малюнках, творчо мислити, фантазувати. Свято закінчилось переглядом фільму про чарівність весняної природи.

Весняні канікули!

Вчитель інформатики Кравець А.С. провів з учнями 10 - А класу виховний захід "Підготовка робіт до конкурсу Аніграфьонок". Учням було надані практичні навички роботи в Adobe Photoshop, після освоєння нового матеріалу Дідик Максим, Ізралєвич Влад створили цікаві роботи на номінації (Конструктор та графіка). Школярі були задоволені проведенням даного заходу.

Веселий кінозал

На весняних канікулах в 1-А, 1-Б та 2-А класах був проведений захід на тему «Веселий кінозал».  Метою вчителів було надати інформацію про історію створення мультфльмів. Розвивати вміння  ​спостерігати за головними героями та їх вчинками.         Дітьми було переглянуто мультфільм " Смурфіки". Після перегляду у ігровій формі було проведено обговорення мультфільму. Діти дізналися багато цікавого і залишилися задоволеними. Багато позитивних емоцій викликало у дітей пригощання солодкою ватою.

«Шлях до себе – шлях до успіху»

23 березня 2017 року на базі КЗШ № 69 відбувся районний семінар-практикум Методичне перехрестя «Шлях до себе – шлях до успіху» для заступників директорів з виховної роботи та соціальних педагогів. На ньому були розставлені акценти щодо роботи на ІІ етапі обласного науково-методичного проекту «Освітні стратегії соціалізації особистості громадянського суспільства». Основною метою семінару є визначення пріоритетних нових життєвих стратегій, компетентностей, створення нової філософії виховання. Гостями семінару знову став ансамбль скрипалів Криворізької музичної школи № 4 під керівництвом Совєтової В., який створив присутнім святково-піднесений настрій. Для учасників семінару ініціативна група педагогів КЗШ № 69  у складі заступника директора з НВР Жушман І.М., заступника директора з ВР Фетісової Н.А., практичного психолога Кріпак В.В., соціального педагога Баланської К.М. підготувала цікавий, змістовний матеріал, методичні вправи. Усі присутні разом в ігровій формі визначали основні

ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ

Згідно наказу по школі від 23.03.2017 № 120 «Про організацію змістовного дозвілля під час весняних канікул у 2016-17 н.р.» в період з 27.03.2017 по 31.03.2017 у школі проводяться весняні канікули . Шановні учні, батьки, саме для Вас заплановано багато цікавого, корисного, пізнавального.

Знайомство з історією рідного краю

З метою поглиблення знань з історії та географії рідного краю, а також виховання любові до рідного учні 7-А класу разом з класним керівником Дубровською О.Б. відвідали Криворізький історико-краєзнавчий музей. Проведена екскурсія була дуже цікавим зануренням не лише в історію, а й в сучасність нашого міста Кривий Ріг. Діти дізналися про те, чим же багатий, відомий та славетний наш рідний край, які історичні люди та події та будували наше місто та околицю. Цей музей є базою для здійснення краєзнавчого принципу у навчанні та вихованні школярів, організаційним центром краєзнавчої та агітаційно-масової роботи серед населення. Працівники музею тісно співробітничають з громадськими організаціями, науковими установами та державними музеями і відіграють значну культурно-освітню і виховну роль. Учні 7-А класу запропонували через деякий час знов поповнити арсенал своїх знань і відвідати музей знову!