Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з квітень, 2017

Канікули тривають

Для 9-х класів вчителем Плющевою Т.Б. була проведена літературна вітальня «Я вас любил». Метою заходу було показати різноманітність чуттєвих переживань О.С.Пушкіна, допомогти дітям побачити у віршах про кохання глибину та силу почуттів поета. Цей захід допоміг дітям побачити культуру кохання, сприяв збагаченню духовного світу школярів. Весело та пізнавально розпочали весняні канікули учні 6-А класу. 27.03.17 шестикласники відвідали майстер- клас магазину-студії «Веселі карамелі». Діти під керівництвом майстрів виготовили смачні, незвичайної краси льодяники, які змогли забрати із собою, а згодом насолодитися різноманітними смаками солодощів. Далі на дітлахів чекали розваги у розважальному центрі, де учні пограли у боулінг та обмінялися враженнями про екскурсію. Цікаву та пізнавальну гру для учнів 8-В класу підготувала вчитель математики Конон-Козяк О.В. – «Хрестики-нулики». Діти у невимушеній обстановці закріпили набуті знання з математики, розвивали логіку. З інтересом відповід

Районний тур військово-патріотичної гри «Джура»

27 квітня 2017 року команда учнів-старшокласників під керівництвом учителя предмету «Захист Вітчизни» Бережного С.С. взяли участь у районному турі міської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Юнаки під керівництвом Белінського Андрія (11-А клас) продемонстрували стройові вправи, уміння стріляти, спортивні навички. Дівчата показали уміння надавати першу медичну допомогу постраждалим. Команда школи вдало виступила на районних змаганнях та виявилася лідером, посівши І місце серед усіх шкіл району. Бажаємо команді вдалого виступу на міських перегонах!

Маленькі секрети дорослого життя

Ми, педагоги, як ніхто знаємо, як важко буває розповісти дітям і підліткам о таких важливих питаннях, як здоровий спосіб життя, фізіологія та гігієна, міжособистісні стосунки, профілактика ранньої вагітності, статевих інфекцій. Дуже часто самі діти гостро реагують на почуту від дорослих інформацію, а іноді думка дорослих для них є не авторитетною. Саме з метою підвищення інформованості підлітків з питань фізіології та гігієни 25 квітня 2017 року у КЗШ № 69 практичним психологом Кріпак В.В. було проведено тренінг для дівчат 7-х класів «Статеве виховання підлітків». до уваги учасників доведена інформація про те, що проблема ранньої вагітності дуже гостро стоїть у нашому місті, оскільки за останній рік у Кривому Розі близько 100 неповнолітніх дівчат стали мамами, 22 зробили аборти. У ході відвертої розмови дівчата поширили знання зі статевого виховання, формували уміння міжособистісного спілкування. Усі присутні дійшли висновку, що ранню вагітність легше попередити, ніж вирішити. Сподів

«АНІГРАФЬОНОК - 2017»

18 квітня – 19 квітня відбувся міський конкурс комп‘ютерної графіки та анімації  «АНІГРАФЬОНОК - 2017» За підсумками конкурсних днів та роботи членів журі призерами стали: 1.     Добровольська Єлизавета, 4 – А клас, номінація «Графіка», І місце 2.     Корольков Сергій, 4 – А клас, номінація «Конструктор», ІІІ місце 3.     Накалюжна Софія , 4 – А клас, номінація «Конструктор», ІІІ місце 4.     Накалюжна Софія , 4 – А клас, номінація «Презентація», ІІ місце 5.     Горільський Тарас, 10 – А клас,  номінація «Гра», ІІ місце 6.     Курочкін Максим, 10 – А клас, номінація «Реклама», ІІ місце 7.     Курочкін Максим, 10 – А клас, номінація «Навчальний фільм», ІІІ місце Усіх переможців підготувала вчитель інформатики Курочкіна О.В.

«Краєзнавчий форум – 2017»

14.04.2017 14 квітня 2017 року з метою виконання Державної цільової програми роботи з обдарованою молоддю, міської програми «Обдаровані діти - надія Криворіжжя» на базі Криворізької гімназії №127 був проведений міський конкурс-захист творчо-пошукових робіт «Краєзнавчий форум – 2017». Активну участь у роботі форуму взяли учениці 9-А класу Мороз Вікторія та Полусмяк Олександра, яких підготувала науковий керівник Коваль І.В. У секції «Біологія та екологія - 1»  II місце  виборола учениця 9-А класу Мороз Вікторія. Вітаємо ученицю з перемогою!

Операція «Первоцвіт – 2017»

               Протягом тижня (03.04 – 10.04.2017) вчителі біології Коваль І.В., Баланська К.М., Гайдай Л.В. провели з учнями роз’яснювальну роботу серед учнів стосовно охорони та збереження рідкісних ранньоквітучих та реліктових видів рослин. Також протягом тижня у школі відбулися такі тематичні заходи: - 06.04.2017 вчитель Баланська К.М. провела для учнів 7-А класів бесіду «Збережемо первоцвіти»;  - Вчитель Коваль І.В. організувала виставку малюнків, тематичних листівок і буклетів «Знай та охороняй!»  - Вчитель Коваль І.В. разом з творчою групою учнів 9-х класів створила куточок ранньоквітучих рослин.       В рамках Всеукраїнської акції «Бережіть первоцвіти!» в КЗШ № 69 вчитель біології  Гайдай Людмила Василівна провела низку заходів: уроки, семінари, конференції.      Так, конференція «Бережіть первоцвіти» в 11-А,11-Б класах висвітлила багато актуальних питань. Учні із захопленням і цікавістю продемонстрували наукові презентації і проекти з даної теми, в яких обґрунт

Денс-Моб «Україна починається з тебе»

Мій вибір – це знати, Що в мене є завтра. Бо я українець, І я того вартий! Такими словами закінчили свій виступ учні шкіл Металургійного району №69, №63 та № 18. 10 квітня 2017 року діти вийшли на вулиці міста, щоб привернути увагу криворіжців до проблеми патріотизма. Вони станцювали денс-моб, який розробили лідери МАДО. Свято зібрало велику кількість глядачів. Люди активно підтримували дітей. На заході працювали журналісти гуртка Червона рута КЗШ№69 та справжні професіонали своєї справи журналісти Першого міського телеканалу та кореспонденти міської газети «Червоний гірник». Дітям сподобалася ця акція. Вони пообіцяли продовжувати свою роботу в цьому напрямку.    

«Екологічні проблеми людства - 2017»

07 квітня 2017 року на базі КЗШ № 69 школи відбулася районна екологічна конференція «Екологічні проблеми людства - 2017». Свої роботи захищали кращі учні шкіл району, серед яких були учні нашої школи: Мороз Вікторія та Полусмяк Олександра (9-А клас), яких підготувала вчитель біології Коваль І.В. Усім учасники отримали пам’ятні сертифікати про участь у заході.

"Кривий Ріг - це Україна"

Протягом березня 2017 року учні КЗШ №69 приєдналися до міської селфі - акції "Кривий Ріг - це Україна". Діти фотографувалися в цікавих місцях Кривого Рогу та розміщували свої світлини на сторінках проекту "В серці кожної людини живе любов до України" в соціальній мережі ВК. Найкращі фотографії роздруковані та відправлені організаторам акції для фотовиставки.