Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з липень, 2017

Закриття ІІ табірної зміни

Ну, ось і підійшла до завершення ІІ зміна табору відпочинку для дітей «Спринт» влітку 2017 року. Проведене закриття зміни та святковий концерт показали, що дітям сподобалося бути в таборі, а деякі, навіть, питали чи не відкриють наступну зміну? Підвели підсумки роботи загонів. Згадали все, що було протягом зміни та передивилися невеличкий ролик із фотографій. Наприкінці трохи пограли у музичні ігри-повторювалки та подивилися новий мультфільм.

День доброти у ТТВ «Спринт»

Творіть добро і лихо не спочине. Творіть добро, бо має бути так — Якщо ти добра від душі людина — Добро добром повернеться хоч як… День доброти – дуже важливий день в таборі. Чудово, що цей день за планом стоїть напередодні закриття табірної зміни. Адже в цьому величезному світі є я і ти, найважливішим уроком є урок доброти.  Метою цього Дня є нагадати дітям про значення Добра у нашому житті, його силу на кожному кроці, важливість таких, на перший погляд, елементарних речей, як подяка, посмішка, підтримка гарним словом. Кожному з нас важливо усвідомлювати, що та людина, яка творить добро — щаслива людина. Вона розуміє свою причетність до всіх подій, які відбуваються у житті, тому що збагачує це життя добрими вчинками і корисними справами. Саме темі доброти були присвячені всі форми роботи в таборі. Діти розповідали про те, чому треба бути добрим, згадували добрих казкових героїв, допомагали злим героям ставати добрішими, згадували казки та прислів’я про добро. Отже, д

День води у ТТВ «Спринт»

Під девізом «Вода-це життя» пройшов сьогодні наш день. Проведена цього дня серед дітей вікторина «Річки, озера, моря, океани…» показала, що діти багато чого знають про водний світ нашої Землі. А далі ми спілкувалися про невідомі корисні та шкідливі властивості води. Виявилося, що більшість дітей багато знають про воду. Дуже цікавою стала розповідь дівчинки Калач Дар’ї про правильне вживання води. Обов’язковою стала сьогодні екскурсія до 3-D відео галереї, яка заздалегідь була запланована в роботі табору. Там ми подивилися історію створення Кривого Рогу та чудове місто з висоти пташиного польоту. Ці відеофрагменти дуже сподобалися дітям і ми вийшли натхненні побаченим. Після цього ми ще прогулялись та спостерігали за роботою квіткового годинника.

День солодощів у ТТВ «Спринт»

Сьогодні проведено яскравий і дуже теплий День солодощів. Хто ж їх не любить! За активну участь у літній практиці діти отримали солодкі призи – чупа-чупси та шоколадні цукерки. Радості не було меж! Найголовнішим завданням цього дня було проведення акції «Пригости товариша», мета якої навчити дітей поважати думку та смаки іншого. Діти розповідали про свої мрії, а потім створювали коллаж «Мої мрії». Інші оцінюючи роботу, дарували один одному солодощі із побажаннями справдження мрій! Мечтать...Летать..И думать о прекрасном. Во сне касаться звёзд и облаков. И верить в то, что это не напрасно. Что в жизни нашей будет всё легко. Надеяться на Чудо...Верить в сказку.. Любить друг друга и тепло дарить. И жить по настоящему...Без маски. Смеяться...Плакать...И судьбу творить. .

День природи у ТТВ «Спринт»

Природа  нам – як  рідний  дім, Вона  усім , як  мати. Щоб  лад  завжди  був в домі  тім, Про  це  нам  треба  дбати. В  природу  із  добром  іди, Вона  ж  тобі,  як  мати. Й  пташки  на  різні  голоси Співатимуть  для  тебе. І в  краплях  срібної  роси Побачиш  чисте  небо. Й  віддячить  за  добро  тобі Земля  теплом  родинним. Люби  і  бережи  її, Будь  гідним  її  сином. «Природа постійно живить свідомість учнів яскравими образами, картинами, сприйняттями і уявленнями», - так говорив про природу видатний педагог В.О.Сухомлинський. Ось і наші діти поринули в таємничий світ природи. Разом з вихователями учні подорожували стежинами рідного краю, виготовляли буклети «Дари природи». До тематичного дня природи ми запланували багато справ, і, що цікаво, нам все вдалося. Так, спочатку діти позмагалися у брейн-ринг з теми «Юні знавці природи», де показали достатньо чудові знання про явища природи та їх прикмети. Після цьо

День поезії у ТТВ «Спринт»

До «Дня поезії» в актовому залі було влаштувано віршоване свято. Діти змагалися на «Найкращого декламатора», на «Найкращого римача», відгадували загадки, співали пісні та грали у віршовані ігри-повторялки. Дуже піднесений настрій та активний, рухливий день надали змогу дітям не лише повеселитися та поскладати вірші, а й провести так швидко час, що, навіть, домовилися провести ще один такий день… Деякі загони вирішили день поезії провести у кафе, де їм було влаштовано «Майстер-клас» по виготовленню коктейлів. Діти під враженням цього дійства згадали вірші про коктейлі. Рецепт мне этот сердце подарило, Затрачу на него лишь пять минут; А чтоб на всех желающих хватило, Достану с полки глиняный сосуд. Его на треть наполню солнца светом, На четверть - звонкой музыкой весны, Добавлю счастья горсть и брызги лета, Щепотку перемен и новизны. Смешаю с нежным запахом жасмина, Охапкой чувств приправлю и теплом, Подкрашу рыжей краской апельсина, Разбавлю чуть

День ввічливості у ТТВ «Спринт»

Сьогодні у нашому таборі «День ввічливості». В проведеній годині читання дітям були запропоновані казки, прислів’я та оповідання про «100 чарівних слів», які зацікавили вихованців і протягом останнього дня діти намагалися ввічливо звертатися один до одного. Це виявилося не достатньо легко. Тому діти зробили висновок, що ввічливості треба вчитися. А також ми домовилися, що кожен день, кожну годину вони будуть уважно стежити за своїм мовленням та допомагати своїм батькам у цьому. Деякі загони нашого табору сьогодні також відвідали виставкову залу художньої школи, де в рамках «Дня ввічливості» подивилися цікаві творчі роботи митців .

День Романтичного саморобкіна у ТТВ «Спринт»

В рамках проведеного дня романтичного саморобкіна діти об’єдналися у творчу студію «Умілі руки» та разом із вихователем та вожатим виготовили романтичні сувеніри, які подарують своїм рідним та близьким. Згуртована робота захопила вихованців й вони з такою наполегливістю та завзятістю взялися за роботу, що не побачили як пролетів час. Протягом цієї праці діти розповідали про цікаві історії із свого життя, співали пісні про улюблених матусь і розбиралися з найголовнішими символами романтики.

Складання присяги

Сьогодні всі вихованці нашого табору відвідали урочистий захід присвячений складанню присяги на вірність українському народу студентами Криворізького факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.  Головні слова присяги - справедливість та відданість справі. Дітей табору вразила велика кількість випускників в єдиній формі, які стояли в строю, вигукуючи слова обіцянок, ходили маршем. Вихованцям табору дуже сподобалось, що велика кількість дівчат, обрали професію поліцейського, не зважаючи на її складність. За ходом прийняття присяги діти спостерігали дуже зацікавлено. Урочистість та грандіозність заходу дуже підняла патріотичний дух учнів та вихователів. Особливістю для підняття святкового настрою було отримане, кожною дитиною, у подарунок МОРОЗИВО!   

День дружби

Дружба всюду с нами рядом Утром, вечером и днём. Мы в поход идём отрядом, Хором песни мы поём. Сьогодні в нашому таборі «Спринт» пройшов"День дружби". Завдяки багатокомпонетній програмі діти мали змогу пограти в ігри: "Склади прислів'я про дружбу", "Алфавіт дружби", "Живий феєрверк дружби". Діти прийняли участь в акції "Подаруй другу сувенір". Цього дня також пройшов цікавий конкурс художників "Ми друзі", в якому всі із великим задоволенням прийняли участь. Діти із зацікавленівстю грали в ігри та конкурси про дружбу, дружні відносини, але найцікавішим для вихованців була інтерактивна вправа «Сонечко дружби».  Всі вихованці активно поринули у виконання цієї вправи. Діти отримали безліч дружніх побажань та море емоцій. Як добре, коли маєш друзів!