Перейти до основного вмісту

Публікації

Показано дописи з жовтень, 2017

Кривий Ріг - Кременчук

Під час осінніх канікул для учнів 6-Б класу було організовано екскурсію до міста Кременчук. Діти дізналися багато з історії міста, почули легенди про його виникнення, а також відвідали парк " Миру ", музей бойової воєнної техніки, карамельну фабрику " Рошен " та свічний завод " Candy light ”. Кожна дитина отримала приємні подарунки (солодощі на кондитерській фабриці та свічки на свічному заводі), які викликали масу позитивних емоцій.              

Осінні розваги

На осінніх канікулах в 2-А та 2-Б класах був проведений захід «Осінні розваги». Учителі ставили за мету створити всі умови для організації змістовного дозвілля, сприяти розвитку позитивних моральних якостей учнів. Упродовж усього заходу формували між учнями почуття колективізму, дружби, згуртованості. Діти взяли активну участь у конкурсних розвагах та іграх. Вони створювали «Осінні скульптури», грали у «Їстівне-неїстівне», «Слідопитів», розшукували скарби.

Тренінг "Мій клас"

25.10.2017 у 10-А класі  був проведений тренінг для учнів «Мій клас»   з метою формування в учнів навичок толерантного спілкування з ровесниками та формування сприятливого соціально-психологічного клімату в учнівському колективі. Психолог школи, Кріпак Вікторія Володимирівна, залучила учнів до багатьох захоплюючих вправ. Учні вільно висловлювали власні судження, працювали у групах (бригадах) біля столів з канцтоварами, готували колажі і домовлялися про порядок презентації, розподіл ролей тощо. Заняття не залишило байдужими нікого. Досвід спілкування сподобався всім учасникам.

Танцювальний флешмоб

25 жовтня радник президента школи Пиріг Анастасія та лідер Новікова Дар'я організували та провели для учнів початкової школи танцювальний флешмоб.

Профорієнтаційний захід

Учні 11-Б класу (класний керівник Плющева Т.Б.) 24 жовтня відвідали захід з профорієнтації Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського «Сучасні проблеми людства очима нобелівських лауреатів з економіки». Хлопці дізнались про дослідження вчених Пола Семюельсона, Василя Леонтьєва, Тьяллінг Купманса і Леоніда Канторовича. Потім діти прослухали міні-лекцію – обговорення на тему: «Як реклама впливає на свідомість споживачів». У кінці пізнавальної зустрічі лектор Карабаза І.А. відповіла на питання слухачів.

Осінні канікули

Осінь завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю краси природи. Саме тому 23 жовтня учні 9-А класу разом з класним керівником Ващенко О.В. здійснили поетичну екскурсію осіннім містом, бо кожна молода душа трепетно відчуває красу навколишнього світу, то як же не оспівати її, не зробити казку з отої дивовижної краси, яка тебе оточує... Підлітки на природі читали вірші про осінь, сенс життя, настрій, кохання. У цей же день найменші школярі 1-А класу (класовод Маслак А.М.) відвідали осінній парк, щоб поспостерігати за змінами природи восени, подихати свіжим осіннім повітрям та насолодитися красою золотої осені. Протягом прогулянки діти розповідали вірші про осінь, розгадували сезонні загадки.

Відвідування виставки "Іскринка"

23 жовтня 2017 року члени гуртка "Червона рута" відвідали виставку дитячих робіт  в клубі школяра "Іскринка" та поспілкувалися з головним редактором районної газети "АЖУР". Зустріч була цікавою та корисною.

"Слово - пісні, пісня - у слові"

23 жовтня у 6-А класі (кл.керівник Чехівська Н.І.) відбувся конкурс "Слово - у пісні, пісня - у слові". Так чудово завершилося вивчення теми "Українські народні пісні".

"JUMP CITY"

Весело розпочали осінні канікули учні 7-А класу (класний керівник Бесараб О.В.). 23 жовтня школярі відвідали сімейний розважальний центр  «Jump City». 3200 м2  розваг для активних і непосидючих!  Батутна зона площею 450 м2, мотузковий парк, тарзанка, величезний дитячий лабіринт з надувною гіркою, тир, вело карт , настільний теніс, 7D кінотеатр, люстерковий лабіринт, риболовля – все це було підкорено 7-А!

День захисника України

До Дня захисника України у КЗШ І-ІІІ ступенів № 69 відбулися наступні заходи: -         Учні школи взяли участь у благодійній акції «Від щирого серця», метою якої є надання допомоги бійцям АТО. Найактивнішими учасниками акції стали учні 2-Б (кл.кер. Савостенок О.В.), 3-А (кл.кер. Держуніна Т.В.), 1-Б (кл.кер. Коренчук Г.В.), 4-Б (кл.кер. Рябовол А.О.), 6-В (кл.кер. Кравець А.С.), 7-В (кл.кер. Червяченко І.М.), 8-В (кл.кер. Бережний С.С.), 9-А (кл.кер. Ващенко О.В.) класів; -         10.10.2017 відбулася зустріч з учнів 8-11 класів з бійцями та госпітальєрами АТО, представниками української добровольчої армії під керівництвом  Оксамитного А.В., які розповіли вихованцям історії з з їх життя та познайомили з правилами надання першої медичної допомоги; -         Протягом тематичного тижня у школі працювала виставка малюнків «Ми-нащадки козацької слави», яку організувала учитель малювання Перфілова Т.М.; -         13.10.2017 у кожному класі відбулися єдині виховні г