Перейти до основного вмісту

Тиждень безпеки дорожнього руху


             Вивчення з учнями Правил дорожнього руху є важливим напрямком в роботи школи, особливо для учнів початкової школи. Тиждень безпеки дорожнього руху - це сім днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.
Відповідно до тематики Тижня в КЗШ№69 було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху, у рамках якого відбулися такі заходи:
·        13.11.2017 -пізнавальна гра  для учнів 4-х класів «Я-пішохід!»,яку підготувала та провела педагог-організатор Григоренко М.В. Діти пригадали основні правила дорожнього руху, виконуючи цікаві завдання, закріпили їх в ігровій формі.



·        14.11.2017 педагог-організатор Григоренко М.В. провела для учнів 3-4 класів вікторину «Правила руху для велосипедистів». У результаті запеклої боротьби переміг 4-А клас (класовод Овчарова О.В.).
·        Протягом тижня у школі було організовано відеоперегляд мультфільмів на тему безпеки дорожнього руху «Уроки тітоньки Сови» для учнів початкової школи.
·        15.11.2017 представники патрульної поліції у рамках реалізації програми «Школа і поліція» провели 2 тематичних заняття: «Дитина та автомобільний транспорт» (для учнів 1-2 класів), «Відповідальність підлітків за порушення законів» (для учнів 6-11 класів)
·        17.11.2017 у кожному класі відбулася єдина виховна година з вивчення правил дорожнього руху та навичок надання невідкладної долікарської і лікарської допомоги при дорожньо-транспортній пригоді. Найзмістовнішими вони виявилися у 1-Б класі (Коренчук Г.В.), 2-Б (Савостенок О.В.), 3-Б (Пасічна Л.М.), 4-А (Овчарова О.В.), 4-Б (Рябовол А.О.), 5-Б (Гандрабура О.М.), 6-А (Григоренко М.В.), 7-А (Пелих О.Г.).
/





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Ми – за життя без СНІДу

         У Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 69 відбулися заходи з нагоди святкування Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.          Традиційно пройшла акція «Діти КЗШ № 69 проти СНІду!», яку вкотре ініціювала педагог-тренер Гайдай Л.В. Учні 8-11 класів виготовили агітаційні листівки та презентували їх 01.12.2017. Слід відзначити якісну підготовку класних колективів 11-А (Курочкіна О.В.), 8-В (Бережний С.С.), 8-Б (Коваль І.В.) класів.          Практичний психолог Кріпак В.В. провела з учнями 5-А, 7-А, 7-В класів тренінгові заняття «СНІД та дружба». Соціальний педагог Баланська К.М. провела заняття з елементами тренінгу з учнями 8-А класу «Поширення та профілактика ВІЛ/СНІДу в Україні». Проведені заходи пропагували здоровий спосіб життя, доводили учням важливість здоров’я для людини, переконували школярів, що життєвий вибір залежить тільки від самої людини.          Усім відомо, що с имволом боротьби зі СНІДом є червона стрічка , ідея якої належить Франку Мур

Різдвяна зустріч

05.01.2018  на базі КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості «Дружба» Криворізької міської ради відбулась різдвяна зустріч у колі юних юнкорів нашого міста. Свято традиційно проводиться з метою заохочення та стимулювання діяльності шкільних прес-служб, вихованців гуртків журналістського напряму, лідерів журналістського руху, виховання соціальної активності підростаючого покоління та організації проведення їх змістовного відпочинку. Учасниками свята стали 7 команд з різних районів міста, серед яких вже 2 рік поспіль є і команда журналістів нашої школи. Ми творчо представили свою команду "Червона рута".   Наші юні журналісти плідно працювали весь рік, брали участь у різноманітних конкурсах, фестивалях, змаганнях, випускали шкільні газети, і це не залишилося поза увагою. Наша команда нагороджена грамотою управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради та солодкими подарунками.

Єдиний скарб у тебе

Єдиний скарб у тебе – рідна мова. Заклятий для сусіднього хижацтва. Вона твого життя міцна основа, Певніша над усі скарби й багатства. П. Куліш 9 листопада в Україні відзначають День української писемності та мови . Це свято – одне з найцінніших надбань, що залишать українці свої нащадкам у спадщину. Традиційно у школі відбувається низка заходів, присвячених нашій рідній мові. Так, учитель Фетісова Н.А. провела для учнів 6-В класу вікторину «Мовний крос». Діти, об’єднані у команди («Мрійники», «Читайлики»), відповідали на запропоновані питання, розв’язували мовні ребуси, грали у пізнавальні ігри. До проведення заходу були залучені учениці 10-А класу Мороз В. та Полусмяк О., які вже не перший рік виявляють високі знання з навчальних предметів. У результаті інтелектуальних змагань перемогла команда «Мрійники». Вирішено у грудні провести матч-реванш. Усі отримали задоволення від роботи та результатів.                07.11.2017  учитель  Ващенко О.В.  провела для уч